Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ SUMMER CAMP ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Από τα μέσα Ιουνίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, οι εργαζόμενοι γονείς παιδιών ηλικίας 4-12 ετών πρέπει να βρουν λύσεις για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Στο ΠΑΓΝΗ, ο αριθμός των γονιών που βρίσκονται σε αυτή τη θέση είναι μεγάλος και η δυσκολία ακόμα μεγαλύτερη, καθώς κάθε καλοκαίρι οι συνάδελφοι παίρνουν λίγες μέρες άδεια.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί συνάδελφοι αναγκάζονται να επιστρατεύσουν οποιαδήποτε οικογενειακή βοήθεια διαθέτουν, αλλά κυρίως να πληρώσουν για να ικανοποιηθεί αυτή η ανάγκη. Το ΔΣ του σωματείου μας θα παρέμβει στον Δήμο Ηρακλείου, με σκοπό να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων γονιών. 

Παράλληλα, θα στηρίξουμε άμεσα τους συναδέλφους μας με ένα εφάπαξ ποσό -συμβολική ενίσχυση-, για τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τέτοια camp, με την επίδειξη της απόδειξης στο γραφείο του σωματείο μας

Για να καθοριστεί το ποσό της ενίσχυσης, παρακαλούμε να δηλώσετε στο γραφείο του σωματείου, αυστηρά έως τις 28 Ιουνίου, πόσα παιδιά θα γραφτούν σε τέτοια camp.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *