Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Πα.Γ.Ν.Η.



Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του σωματείου για την επιτυχή συμμετοχή και πορεία στο 4ο Τουρνουά Εργαζόμενων Μπάσκετ – Πρωτάθλημα και Κύπελλο 2015 του Δήμου Ηρακλείου η οποία συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδος στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος αυτού.
 
 Η ομάδα αυτή, στο δεύτερο χρόνο ύπαρξης της, μας έχει κάνει υπερήφανους για την οργανωτική και δημιουργική λειτουργία της. Αποτελούμενη μόνο από εργαζόμενους του νοσοκομείου μας που στον ελεύθερο τους χρόνο μετά την κοπιαστική βάρδια ή την εξουθενωτική εφημερία συλλογικά προσπάθησαν και πέτυχαν.
Η αγωνιστική της παρουσία εντός και εκτός γηπέδων είναι παράδειγμα δύναμης και επιμονής ιδιαίτερα σήμερα, στις στρεσογόνες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στους χώρους εργασίας μας και αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός όπως ο πολιτισμός και η ψυχαγωγία είναι δικαιώματα που θα πρέπει να είναι προσιτά σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους. 
Το ζωντανό αυτό κύτταρο δράσης και αγωνιστικότητας θέλουμε να συνεχιστεί και θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε να υπάρχει νικηφόρα και το ζωντανό του πνεύμα να επεκταθεί και σε άλλους τομείς δραστηριότητας του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *