Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 7ΗΣ ΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε, χθες, παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. με την παρουσία επικουρικών εργαζομένων, εργαζομένων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και με εργαζόμενους με μπλοκάκι από την Παιδοψυχιατρική κλινική.
Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας προς την διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ., κα Μαυρομμάτη, καταγγέλθηκε η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων, που έφεραν αυτές τις άθλιες εργασιακές σχέσεις πολύ πριν από την οικονομική κρίση. Καταγγέλθηκε, επίσης, η δήθεν προσχηματική κατανόηση της κυβέρνησης  στο αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά όταν την ίδια ώρα μόνο στο ΠαΓΝΗ ο αριθμός των εργαζομένων με ελαστικές μορφές απασχόλησης φτάνει στους 300 και σε όλη την Κρήτη  είναι 800, ενώ παράλληλα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο  προκηρύχτηκαν 10 θέσεις βοηθών νοσηλευτών με μπλοκάκι.
Η διοικήτρια για άλλη μια φορά έριξε τις ευθύνες στους πάρεδρους για την απληρωσιά. Στο αίτημα για μονιμοποίηση των εργαζομένων απάντησε ότι σήμερα είμαστε σε εποπτεία και το μόνο εφικτό είναι αυτό του είδους οι εργασιακές σχέσεις σαν απάντηση στην ανεργία.
Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για μονιμοποίηση όλων  των συμβασιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *