Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Με επιτυχία έγινε η κοπή πίτας του σωματείου εργαζομένων του ΠαΓΝΗ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.
Η διοίκηση του σωματείου ευχαρίστησε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην κοπή της πίτας επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα, όπως και την χρονιά που πέρασε, με τους νέους αγώνες που προγραμματίζονται, ως απάντηση στη βάρβαρη και εγκληματική, αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Στο καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους η διοίκηση του σωματείου ανέφερε ότι το Σωματείο εργαζομένων έκλεισε μια αγωνιστική χρονιά με την οργάνωση και τη συμμετοχή σε δεκάδες κινητοποιήσεις, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, όπου ανέδειξε τα θέματα της υγείας και του νοσοκομείου από την σκοπιά εξυπηρέτησης των δικαιωμάτων των ασθενών και των εργαζομένων. Ανέδειξε ζητήματα που αφορούν το σύνολο της ζωής των υγειονομικών, όπως τη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, τη μάχη για να κλείσει η βάση της Σούδας, εκδηλώσεις που αφορούν την γυναίκα, τον υγειονομικό, τη νοσηλεύτρια, θέματα πολιτισμού και αθλητισμού. Έκανε μέλη του όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο ανεξάρτητα εργασιακής σχέσης.
Ταυτόχρονα επισημάνθηκε ότι η νέα χρονιά θα πρέπει να βρει τους εργαζομένους του νοσοκομείου σε ετοιμότητα, ακόμα πιο δυνατούς, ενωμένους και συσπειρωμένους στο σωματείο. Να συμμετέχουν στην δράση επειδή σ’ αυτό τον αγώνα, δεν μπορεί κανένας να είναι μόνος του και ότι μόνο με την συλλογική αντιμετώπιση και την παρέμβαση, έχουμε την δυνατότητα να ανατρέψουμε τη σημερινή ζοφερή κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά. Τα προβλήματα παραμένουν και είναι εδώ παρόλο την προσπάθεια να συγκαλυφθούν από διοίκηση, ΥΠΕ και υπουργείο. Έχουν οξυνθεί εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης όπως η απλήρωτή εργασία, οι ελλείψεις προσωπικού, η εντατικοποίηση, οι απολύσεις συμβασιούχων κ.α.
Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει το σωματείο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *