Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑ TON ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

Το σωματείο εργαζομένων έχει επανειλημμένα θέσει σε όλες τις αρμόδιες αρχές την ανάγκη δημιουργίας κατάλληλης στάσης για τους επιβάτες που αναμένουν το αστικό λεωφορείο έξω από το νοσοκομείο.

Η υπάρχουσα στάση είναι μικρή και δεν προστατεύει τον μεγάλο όγκο των πολιτών που καθημερινά χρησιμοποιεί την αστική συγκοινωνία. Είναι απαράδεκτο ασθενείς, άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φοιτητές και εργαζόμενοι μετά το τέλος της βάρδιας να περιμένουν σε πεζοδρόμιο απροστάτευτοι από τη βροχή και τον κρύο αέρα τον χειμώνα και τον δυνατό ήλιο το καλοκαίρι.

Ο δήμος Ηρακλείου, η περιφέρεια, η διοίκηση του νοσοκομείου και το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου τόσα χρόνια είναι θεατές στο πρόβλημα και σε κάθε μας παρέμβαση η μία υπηρεσία ρίχνει το μπαλάκι στην άλλη.

Ποιος ευθύνεται λοιπόν για τη συγκεκριμένη στάση λεωφορείου;

Ο δήμος Ηρακλείου που πρέπει να παρέχει κατάλληλες συνθήκες μετακίνησης των πολιτών στα νοσοκομεία της πόλης;

Η περιφέρεια Κρήτης που πρέπει να εξασφαλίζει ασφαλείς υποδομές  σε όλο το νησί;

Η διοίκηση του νοσοκομείου που οφείλει σαν μεγάλο αστικό νοσοκομείο να δημιουργήσει ειδικό χώρο που θα σταθμεύει το λεωφορείο για την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των πολιτών;

Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, η οποία με εισιτήριο 1,70 € ανά διαδρομή θα μπορούσε να παρέχει ποιοτικές υποδομές και εγκαταστάσεις;

Ας αναλάβουν, λοιπόν, όλες οι αρχές τις ευθύνες τους και να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν έναν χώρο αναμονής για τους επιβάτες, με σύγχρονες προδιαγραφές που να ανταποκρίνεται στο πλήθος που εξυπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *